معرفی مرسدس بنز سری ال یا مایلر

کمپانی مرسدس بنز یکی از شرکت های خودرو سازی آلمانی است که سالهاست در زمینه ی تولید انواع خودرو و خودروهای سنگین فعالیت خود را آغاز کرده است و توانسته است در عرصه صنعت خودور سازی جایگاه ویژه ای برای خود کسب نماید. یکی از محصولات تولید شده توسط این شرکت کامیون سری ال میباشد که در ایران این کامیون را با نام بنز مایلر به آلمانی meiller میشناسند.در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی جامع در مورد مشخصات این کامیون در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
تاریخچه کامیون های سری ال
کامیون های سری ال برای اولین بار در سال 1959 در آلمان و با هدف مصارف داخلی تولید شدند و تا سال 1995 صادرات این نوع از کامیونها ادامه داشت. لازم به ذکر است که صادرات این کامیون با موفقفیت چشمگیری روبرو شد و در کمترین زمان ممکن در خاورمیانه ، آفریقا و آمریکای جنوبی مورد محبوبیت واقع شد. مدل سنگین این کامیون توسط کارخانه گاگناو و برای مسافت های طولانی طراحی شد و مدل های سبکتر آن توسط کارخانه مانهایم برای مسافت های کوتاه تر طراحی شده است.
موتور کامیون بنزمایلر یا سری ال قدرتی در حدود 226 اسب بخار در 2200 دقیقه دارد و حداکثر گشتاوری که موتور این کامیون تولید میکند در حدود 820 نیوتن متر در 1400 دقیقه میباشد. همچنین این کامیون براساس استاندارد زیست محیطی یورو 2 ساخته شده است. مدل کلاچ آن gf380 و از نوع تک صفحه ای خشک میباشد. مدل فرمان این کامیون hemma ls8hمیباشد و فرمان آن به صورت هیدرولیک طراحی شده که به راحتی میتوانید آن را تنظیم نمایید . ترمزهای جلو این کامیون مجهز به سیستم پنوماتیک دو مداره و abs میباشد که برای این کامیون مزیت خوبی محسوب میشود. همچنین این کامیون مجهز به ترمزهای کمکی میباشد که عملکردی مشابه خفه کن اگزوز دارد. وزن خالص این کامیون در حدود 6325 کیلو میباشد و در محور جلو میتواند در حدود 7000 و در محور عقب میتواند 13000 کیلو بار حمل نماید. علاوه بر ان این کامیون قادر است از شیب 38% بالا برود و حداکثر سرعت این کامیون در حدود 98 کیلومتر بر ساعت میباشد .
کابین این کامیون مجهز به تجهیزاتی ماننند ضبط نوار کاست خور ،آفتابگیر داخلی ،کمربند ایمنی ،سیستم تهویه کولر، کپسول آتشنشانی و جک بالابر و جعبه ابزاری مخصوص کامیون های میباشد که نوعی مزیت برای این کامیون به حساب میآید.
کامیون های سری ال به تدریج وارد ایران شدند و با نام ماینر در ایران شناخته شد. در حال حاضر ایران خودور دیزل نسبت به تولید این سری کامیون در دو مدل 2624 و 1924 با نام خاور اقدام میکند. لازم به ذکر است مشخصات فنی هر کدام از این کامیون ها به طور جداگانه در این وب سایت قرار داده شده است . جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید بر روی لینک هر کدام کلیک نمایید و درمورد هر کدام از آنها مطالعه فرمایید.