مقالات

شبهه هایی در مورد افتتاح خط تولید کامیون در مشکین شهر

شبهه هایی در مورد افتتاح خط تولید کامیون در مشکین شهرطبق گزارشات اخیر در خصوص این موضوع ، اولین مرحله کارخانه کامیون سازی مشگین شهر در تاریخ ۳۰ آذر ۸۶ در زمینی با مساحت ۵۰ هکتار کلید خورد که البته عملیات اجرایی تولید ماشین آلات سنگین برای این مجموعه در سه فاز پیش بینی شده بود که نخستین مرحله ی آن با حضور رئیس جمهور افتتاح شد. بر طبق گزارشات دیدار نیوز ، همزمان با راه اندازی نهایی این کارخانه به صورت روزانه ۵۰ عدد کامیون با برند ایرانی چاپار به مرحله ی تولید خواهد رسید که این موضوع  برای استان مشکین شهر پیشرفت قابل توجهی محسوب می‌شود.

هزینه ای در حدود ۱۰ هزار میلیارد برای راه اندازی اولین فاز این نوع کارخانه صرف شده که می‌تواند برای هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد نماید که البته طبق پیش بینی های انجام شده ،با اتمام این طرح در چهار سال آینده برای پنج هزار نفر شغل ایجاد خواهد شد .علاوه بر آن رئیس جمهور از اولین کامیون چاپاری که توسط این کارخانه تولید شد بازدید داشته ، همچنین در مورد روند اجرای فازهای بعدی هم با مدیر عامل این کارخانه گفتگوهایی هم داشته است.

اما متاسفانه در مورد راه اندازی خط تولید کامیون در استان مشکین شهر شبهه هایی وجود دارد که این موضوع باعث شده این طرح به مرحله اجرایی نرسد. در ادامه  قصد داریم به صورت مختصر در مورد ابهامات موجود توضیحاتی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

براساس آمارهای به دست آمده درباره ی این موضوع ، یک شرکت کامیون سازی در استان اردبیل خود را نماینده ی اصلی شرکت بنز معرفی کرده است و اعلام کرده است که با همکاری این شرکت قصد دارد نسبت به تولید ۳۰۰۰ خودرو سنگین اقدام  نماید . در حالی که شرکت مرسدس بنز این موضوع را تایید نکرده است و اظهار کرده است که هیچ گونه همکاری با این شرکت نخواهد داشت.

همچنین شرکت کامیون سازی واقع در مشکین شهر اظهار کرده است که  با برخورداری از موتورهای کارخانه مرسدس بنز توانسته به تولید ۳۰۰۰ هزار دستگاه  کامیون ، کشنده و سایر ماشین آلات سنگین  بپردازد و این در حالی است که شرکت مرسدس بنز همکاری خود را با شرکت کامیون سازی اردبیل به طور کامل نقض کرده است و از این موضوع اظهار بی اطلاعی نموده است.

لازم به ذکر است که این شرکت قصد دارد با استاندارد یورو ۳ به تولید محصولات خود بپردازد و این در حالی است که برای تولید انواع خودروها اعم از کامیون و وسایل نقلیه دیگر بایستی از استاندارد یورو ۵ استفاده شود. اما طبق برنامه ریزی هایی که صورت گرفته است قرار است از ابتدای سال آینده از استاندارد یورو ۵ برای تولید کامیون ها و خودروهای سنگین استفاده شود.

ایسنا برای شفاف سازی ابهامات این قضیه اقدامات زیادی انجام داده است و با مسئولان متعددی در این زمینه گفتگو داشته است اما تاکنون به نتیجه ای مطلوبی نرسیده است و همچنان شبهه هایی در این خصوص وجود دارد که هنوز برطرف نشده است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا