افزایش ناچیز کرایه بار در مقایسه با افزایش قیمت لوازم یدکی، لاستیک و روغن

کرایه حمل کالا در حال حاضر مربوط به زمانی است که قیمت دلار در حدود 15000 تومان بوده این در حالی است که افزایش 30 درصدی کرایهها هنوز در برخی از مناطق کشور اعمال نشده است.
به گفته رضا رستمی رییس کانون انجمنهای صنفی شرکتهای حمل و نقل داخلی افزایش قیمت لاستیک، لوازم یدکی و بخصوص روغن کامیونداران را با مشکلات بسیاری رو به رو کرده که علی رغم ترخیص لاستیکهای وارداتی از گمرک قیمت لاستیک در مقایسه با 3 ماه گذشته 70 تا 80 درصد افزایش نرخ نیز داشته است.
این در حالی است که صنف زحمت کش کامیونداران خدمات مطلوبی را با وجود شرایط سخت کرونا و متحمل شدن ضرر 60 درصدی به مردم ارائه دادند.رییس هیات مدیره کانون انجمنهای صنفی کارفرمایی گفت: بسیاری از کامیونداران پس از خرابی و انتقال خودرویشان به تعمیرگاه هزینه بازسازی و تعمیر را نداشتهاند.
نایب رییس کانون انجمنهای صنفی نیز در این باره افزود قیمت خودروهای سنگین به میزانی افزایش پیدا کرده که با درآمد و هزینههای جاری خودرو توازن نداشته و پاسخگوی نیازهای رانندگان نخواهد بود.
این مشکل مستقیما به عدم نظارت وزارت صمت بر توزیع لاستیک، بازار قطعات یدکی، روغن موجب افزایش روزافزون قیمتها شده است و مسالهای که این مشکل را سنگینتر کرده تقلبی بودن قطعات یدکی در بازار است که موجب مراجعات مکرر رانندگان به تعمیرگاه میشود.
از همین رو باید بر روی توزیع و قیمت لوازم یدکی، لاستیک و تمامی تجهیزات این خودروهای سنگین نظارت بیشتری وجود داشته باشد تا با قیمت مناسب توزیع و عرضه شود.