آخرین اخبار روز کامیون

مخالفت و موافقت های واردات کامیون

موج انبوهی از مخالفت ها و موافق های واردات کامیون های دسته دوم

سازمان حمل و نقل و راهداری از ازاد شدن واردات کامیون های دست دوم خبر داده است و این خبر با موج بزگی از مخالفان و موافقان روبه رو شد .

ناوگان حمل و نقل جاده ای با قطع همکاری شرکت های بزرگ کامیون سازی با شرکت های خودشان در ایران و افزایش نرخ ارز در کشور با مشکلات زیادی روبه رو شده است .

و از طرفی در نبود جایگزین مناسبی برای کامیون های فرسوده تعداد ان ها روز به روز روبه افزایش است .

کامیون هایی هم که در ایران تولید میشوند یا چینی هستند یا قدیمی شده اند . کامیون های چینی هم با بالا کشیدن قیمت ارز افزایش قیمت داشته و در توان خرید راننده گان نیست و به غیر از ان دارای کیفیت و ایمنی پایینی بوده .

در اطلاعاتی که سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای ایران در بارهی کامیون های دست دوم پخش کرده : از تاریخ ۳/۳/۹۹ ثبت نام برای توسعه و نوسازی ناوگان از متقاضیان ورود خودرو های سنگین حد اقل سه سال ساخت به عمل می آید .

مخالفان این طرح دلیل مخلفتشان را در دردسر شدن خدمات پس از فروش کامیون ها و ضربه این تصمیم به تولید کنندگان داخلی بیان میکنند .

سازمان حمل و نقل جاده ای و راهداری در جواب به مخالفان گفت : چنان چه واردکنندگان خدمات پس از فروش طبق مقررات راساً ارائه نکند باید مجوز رسمی و قانونی از شرکت یا کارخانه دارای حق قانونی ارائه دهنده خدمات اخذ و ارائه شود .

برخی از مخالفان از نظر ایمینی ایناین طرح مشکل دارد اما سازمان راهداری گفته است کامیون های وارداتی اروپایی و ژاپنی یا کره جنوبی باید دارای استاندارد MARK-E باشند میتوانند وارد کشور شوند .

کامیون های فرسوده در ایران به تعداد ی بیش از ۳۵۰ هزار دستگاه رسیده است بالا بودن فرسودگی در ناوگان ایران به دلیل مختلفی با می گردد و طبق تحقیق های گفته شده ۲۳ درصد از وانت بار ها , ۲۵ درصد کشنده ها , ۴۵ درصد کامیون ها , ۵۰ درصد از کامیونت ها فرسوده هستند .

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا