مقالات

کاهش ۷۰ درصدی خودروهای سنگین در داخل کشور

کاهش 70 درصدی خودروهای سنیگن در داخل کشورطبق اظهارات به تازگی منتشر شده از دبیر انجمن خودرو سازان، خودورسازان مسئولیتی در قبال افزایش قیمت خودورهای سنگین ندارند و به دنبال به وجود امدن تحریم ها و تقاضای بالای مردم برای خرید خودروهای سنگین ، خودروسازان با مشکلات متعددی از جمله کاهش تولید خودورهای سنگین مواجه شده اند. به دنبال کمبود خودروهای ستگین تجاری و به دنبال ان افزایش قیمت خودروهای تجاری سنگین ، آن دسته از افرادی که به دنبال خرید خودروهای سنگین هستند با شرایط به وجود امده در کشور، منتظر وارد شدن خودروهای کارکرده به کشورهستند و همچنان امید دارند تا بتوانند خودوری دلخواه خود را با قیمتی کمتر از مدل هایی که در داخل کشور تولید می‌شود خریداری نمایند اما این مصوبه هنوز توسط مسئولان مورد تایید قرار نگرفته است و هنوز شاهد ورود خودروی کارکرده به کشور نیستیم.

از طرف دیگر در مورد واردات خودروهای کارکرده به کشوراظهار شده است که خرید خودروهای کارکرده از لحاظ اقتصادی به صرفه نمی‌باشد چراکه در صورت مناسب بودن خودروهای کارکرده از لحاظ اقتصادی ، صاحب اول آن اقدام به فروش آن نمی‌کرد. خودروهای دست دوم اغلب اوقات معایبی اعم از مصرف بالای انرژی و یا دقت کم برخوردار می‌باشند. این خودورهای دست دوم سالها مورد استفاده ی شرکت های اروپایی قرار می‌گیرند و میتوان گفت قطعات آنها به دنبال استفاده زیاد از آنها از کیفیت خوبی برخوردار نیستند. لذا با واردات این نوع خودورها بایستی به فکر تعویض قطعات این کامیون ها در مدت کوتاهی نیز باشیم که این موضوع از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نمی‌باشد.

علت دقیق کاهش ۷۰ درصدی تولید کامیون و کشنده چیست؟

دبیر انجمن خودرو سازان احمد نعمت بخش همچنین افزود اگرچه در مقایسه با ده سال قبل این رقم کاهش ۷۰ درصدی تولید کامیون و کشنده را نشان میدهد اما مهمترین دلیلی که باعث کاهش ۷۰ درصدی این کامیون شده است ، طرحی است که توسط رئیس جمهور برای نوسازی کامیون های فرسوده اعلام شده است. بر طبق این طرح ۵۰ درصد هزینه CKD قرار بود توسط خود دولت تامین شود به همین منظور آن دسته از افرادی که تمایل به خرید کامیون داشتند از خرید کامیون دست نگه داشتند و منتظر ماندند تا این طرح به مرحله اجرایی برسد تا بتوانند محوصل خود را با قیمت کمتری خریداری نمایند. البته موضوعی که قابل ذکر است این است که اگرچه تولید ات کامیون با کاهش ۷۰ درصدی روبرو شده است اما خودرو سازان تولید کامیون را متوقف نکرده اند و اگر بخواهیم محاسبه کنیم تا دی ماه سال جاری حدود ۲۶۱۸ دستگاه کامیون و یا کامیونت در داخل کشور تولید شده است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا